TAGO presenteert: Robin Hood!

 In juni 2024 duikt TAGO de geschiedenis in. We nemen het publiek mee naar de Middeleeuwen, naar Sherwood Forest bij Nottingham in Engeland. Precies, het bos waar Robin Hood leefde. Want wie was Robin Hood eigenlijk? Wij hebben daar zo onze eigen kijk op…

Het is de tijd van de kruistochten. Alle jongemannen worden opgeroepen om te vechten voor hun koning en vaderland. Maar Robin Hood heeft daar helemaal geen zin in. Hij deserteert, tot grote woede van de sheriff van Nottingham. Die verklaart Robin vogelvrij en zweert dat hij niet zal rusten voor hij Robin Hood te pakken heeft. Robin vlucht Sherwood Forest in, waar hij met andere vogelvrij verklaarden acties plant om geld van de rijken te stelen dat ze vervolgens aan de armen kunnen geven.

Maar zit er niet meer achter de vete tussen de sheriff van Robin Hood? Hoe is broeder Tuck in het klooster gekomen? Wat gebeurt er allemaal in dat klooster? En hoe zit het eigenlijk met Lady Marion?

We vertellen dit verhaal op onze eigen manier: aan de hand van bekende én onbekende liedjes uit musicals en hitlijsten. Ga je mee naar de Middeleeuwen?

Audities Robin Hood 

Op zaterdag 1 en zondag 2 juli 2023 vinden de audities van Robin Hood plaats in Mariengaarde in Tilburg. In groepen van 10-15 personen doe je auditie op drie onderdelen: zang, spel en dans. Na aanmelding ontvang je meer informatie over de voorbereiding van je auditie. Voor de zangauditie bereid je een van de geselecteerde solonummers voor en voor de spelauditie een van de geselecteerde monologen. Voor de dansauditie hoef je niets voor te bereiden.

Repetities en voorstellingen

Repetities vinden elke donderdag plaats van 19:30 tot 22:00 uur in Mariengaarde in Tilburg (schoolvakanties uitgezonderd). Naast de reguliere repetities, zijn er ook een aantal repetitiedagen. Download hieronder de planning, om na te gaan of je aanwezig kunt zijn. De voorstellingen van Robin Hood zijn van 30 mei t/m 9 juni 2024 in het Jan van Besouw in Goirle.

Deelnemersbijdrage

Als je geselecteerd wordt om deel te nemen aan de productie, dan vragen we een bijdrage van €295. Daar staat een gedegen begeleiding op gebied van zang, spel en dans tegenover.

 

Enthousiast geworden? Meld je dan uiterlijk zondag 25 juni aan!