2021 Sinterklaas & de Jolige Jarige Job

De Sinterklaas Teejaater Sjoow is het leukste kinderfeest!

 

Sinterklaas & de Jolige Jarige Job zal op zaterdag 27 en zondag 28 november 2021 zes keer worden opgevoerd in het theater van Jan van Besouw. Sinds mensenheugenis komt Sinterklaas naar de Sinterklaas Teejaater Sjoow in Goirle. Want de Sint is toch benieuwd wat zijn pieten nu weer voor hem geregeld hebben. Strikjes, Stoere, Bange, Vrolijke en Wijsneus piet willen voor Sinterklaas een onvergetelijk feestje organiseren. Ze hebben daarvoor de hulp van wat bijzondere mensen gevraagd. Maar deze rare snoeshanen hebben hele vreemde ideeën  om een feestje te organiseren. Natuurlijk werken de pieten zich weer behoorlijk in de nesten en gaat het verschrikkelijk mis. Het feestje dreigt op een drama uit te lopen, het is nog maar de vraag of alles goed komt.

 

In Goirle bestaat al 17 jaar de traditie dat Sinterklaas met zijn pieten een prachtige Sjoow organiseren. Na jarenlang dit spektakel gespeeld te hebben in de Haspel in Goirle, is de Sinterklaas Teejaater Sjoow inmiddels voor het derde jaar te bezoeken in het theater van Jan van Besouw.
Helaas strooide Corona niet met pepernoten maar wel roet in het eten voor de editie van 2020. De geplande voorstellingen in 2020 konden vanwege de corona beperkingen geen doorgang vinden. Dus ging de organisatie met veel tegenzin op de “pauzestand”  en was het afwachten wat het nieuwe jaar 2021 zou brengen.
Het ziet er naar uit dat we met de huidige en bekende maatregelen de zes sjoows kunnen uitvoeren. Onze gasten zijn van harte welkom als ze een ticket hebben bemachtigd, hetzij door het kopen of sparen van gratis tickets bij de Boerenschuur. Toegang tot de foyer en Theaterzaal krijgen de gasten doormiddel van de coronachecker of het laten zien van een negatief testresultaat.  Maar dit alles zal de pieten zeker niet tegenhouden om er weer een super gezellig feestje van te maken.

 

Sinterklaas & de Jolige Jarige Job is de 16e editie van de Sinterklaas Teejaater Sjoow, met in deze show ook weer veel dans, zang en spektakel! Alle bijzondere pieten, zoals Bange, Strikjes, Stoere, Wijsneus, Vrolijke piet én natuurlijk Sinterklaas beleven weer een spannend avontuur. Met zes voorstellingen, verdeeld over twee dagen, gaan veel kinderen en andere fans weer genieten van de grootste en leukste Sinterklaas Teejaater Sjoow in de regio.

Ga voor je e-tickets naar www.janvanbesouw.nl en garandeer jezelf van de beste plaatsen.
Tickets zijn ook tijdens openingstijden aan de kassa van Jan van Besouw te koop.

Spaar voor GRATIS kaarten bij de Boerenschuur in Riel!

 

Voorstellingen:

Zaterdag 27 november 2021:              

Voorstellingen om: 10.30 – 13:00 - 15:30

Zondag 28 november 2021:  

Voorstellingen om: 10:30 – 13:00 - 15:30

Geproduceerd door:

Hoofdsponsor: